Operateri

Novi CD Zdravka Čolića u paketu sa prepaid karticom m:ts-a

Idealan poklon damama za 8. mart

Povodom 8. marta mt:s je pripremio novi prepaid paket koji pored kartice sa nizom povoljnosti sadrži i najnoviji CD Zdravka Čolića „Kad pogledaš me preko ramena“. Cena paketa je samo 200 dinara, koliko je i kredit dobrodošlice koji čeka kupve na prepaid kartici.

Nakon aktivacije kartice kupce očekuju i dodatne povoljnosti u vidu 500 bonus minuta za razgovore sa tri Friends & Family broja. Ovaj bonus dobijate odmah po aktivaciji kartice, a možete da ga iskoristite u periodu od 30 dana od dana aktivacije kartice.

Nakon toga imate mogućnost da, uz dopunu kredita od ukupno 300 i više dinara mesečno, svakog meseca do 31. decembra 2010. godine, ostvarite dodatnih 500 bonus minuta za razgovore sa tri Friends & Family broja. Bonus minute dobijene na ovaj način možete iskoristiti u periodu od 30 dana od trenutka dopune.

Ovaj promo paket će korisnicima  omogućiti i da za 0 dinara šalju SMS poruke ka Friends & Family brojevima. Pozovite 778 i definišite svoja tri Friends & Family broja iz mt:s mreže.

Navedene povoljnosti možete ostvariti samo ukoliko aktivirate  karticu do 31. avgusta 2010. godine.

Leave a Reply