Operateri

Novi mt:s promo paket uz tarifne profile za određena područja

Postpaid ponuda tarifnih profila obogaćena je sa još tri nove tarife – Reka Toplica, Reka Pčinja i Kosovsko-metohijska oblast.

Novi tarifni profili pokrivaju određena područja na teritoriji Republike Srbije i pružaju korisnicima mogućnost da razgovaraju po izuzetno povoljnim uslovima dok se nalaze u zoni koju pokriva posebna tarifa. Tako, na primer, minut razgovora u mt:s mreži iznosi samo 0,90 dinara*, dok je minut poziva van mt:s mreže ka fiksnim i ka mobilnim brojevima u domaćem saobraćaju 3 dinara*.

Mesečna pretplata za tarifne profile Reka Toplica, Reka Pčinja i Kosovsko-metohijska oblast je 50 dinara (bez poreza), a pored povoljnijih cena razgovora, na raspolaganju su Vam i druge standardne i dodatne usluge iz mt:s ponude.

Ukoliko vam je potreban i novi telefon, nudi se mogućnost kupovine mt:s promo paketa sa telefonom Samsung E1120 po ceni od samo 1 dinar, sa PDV-om.

U promotivnom periodu od 16. februara, ovaj telefon je dostupan uz nove tarifne profile Reka Toplica, Reka Pčinja i Kosovsko-metohijska oblast, ali i uz ostale tarifne profile namenjene posebnim područjima – Reka Nišava, Pešterska visoravan i Vlasinsko jezero. Ugovor se potpisuje na 24 meseca, a u promociju se mogu uključiti i novi i postojeći mt:s korisnici. Promocija traje do 30. septembra ili dok traju zalihe telefona.

Leave a Reply