Operateri

Novi Tableti u mt:s ponudi

mt:s je obogatio svoju ponudu mobilnih uređaja sjajnim tabletima koji će vam dati osećaj moći, brzine i slobode. Izaberite model po svom ukusu i moći ćete da ponesete posao ili zabavu svuda sa sobom, gde god da se nalazite.

U ponudi su modeli Motorola Xoom MZ 601 – inovativan tablet velike snage sa Android 3.1 Honeycomb operativnim sistemom, Dual Core procesorom od 1 GHz i 32GB interne memorije i Huawei S7 Slim – moćan tablet sa Android Froyo operativnim sistemom, modernog izgleda, sjajnih performansi koji će zadovoljiti sigurno sve vaše potrebe.

Ovi moćni tableti će korisnicima omogućiti rad na svakom mestu, a postaće uređaj uz koji će im sve drugo biti manje zanimljivo. Motorola Xoom MZ 601 dostupan vam je za samo 1 dinar uz Surf Pro paket, dok po istoj ceni možete kupiti i Huawei S7 Slim uz Surf Classic ili Surf Pro paket.

Uskoro će na raspolaganju biti još dva fenomenalna modela tableta – Samsung P6200 Galaxy Tab 7 – atraktivni i za mnoge neodoljivi tablet, modernog dizajna i manjih dimenzija koji će vas brzo i lako povezati sa celim svetom i ZTE V9A – kvalitetan tablet sa mnogobrojnim sadržajima koji u potpunosti možete prilagoditi svim potrebama korisnika i obezbediti super zabavu.

Tablete možete kupiti potpisivanjem ugovora na 24 meseca za neki od Surf paketa putem web shop-a, mt:s express-a (pozivom na 064790) ili u nekoj od većih poslovnica.

Leave a Reply