Operateri

Novi telefon Vip 626 uz specijalnu studentsku ponudu

Prepoznavši specifične potrebe studenata u mobilnoj komunikaciji Vip je pripremio specijalnu postpejd ponudu koja će od sutra biti dostupna u Vip centrima širom Srbije.

U okviru tarife Postpejd 60, uz mesečnu pretplatu od 390 dinara (plus porezi), studenti dobijaju 60 minuta i 60 SMS i/ili MMS poruka prema svim mrežama i dodatne pogodnosti u vidu 1000 besplatnih SMS poruka u mreži i 60MB prenosa podataka za pretraživanje, zabavu i jednostavan pristup socijalnim mrežama.

Na raspolaganju im je i atraktivno dizajnirani telefon Vip 626 sa QWERTY tastaturom za lakše kucanje poruka i mejlova, Operom mini koja obezbeđuje odlično pretraživanje i kamerom od 2 megapiksela, po specijalnoj ceni od 999 dinara. Uređaj je na raspolaganju u dve boje, crnoj i pink. Studenti mogu da odaberu i neki od telefona u ovoj tarifi po sniženim cenama već od 1 dinara.

Kako bi uživali u svim pogodnostima ove Vipove ponude, studenti treba da posete neki od Vip centara i donesu na uvid indeks sa overenim poslednjim semestrom, važeću ličnu kartu ili neki drugi identifikacioni dokument. Specijalna ponuda važi za studente ispod 28 godina starosti.

Leave a Reply