Operateri

Novi Vip prodajni centar u Kragujevcu

Posebno korisničko iskustvo i konkurentna Vipova postpejd i pripejd ponuda dostupni su i stanovnicima Kragujevca na adresi: TPC Plaza, lokal 103, Bulevar Kraljice Marije 23. Tako da se broj prodajnih mesta sa Vipovom ponudom u ovom gradu popeo na 9, dok ih u Srbiji ima čak 290.

Drago nam je što u Kragujevcu otvaramo novi prodajni objekat u periodu u kom slavimo 5 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Tim povodom pripremili smo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše verne i buduće korisnike. Zajednica koja broji više od 1.6 miliona zadovoljnih korisnika najbolja je preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da nam se pridruži“, ističe Dejan Aleksov, direktor Sektora prodaje za rezidencijalne korisnike, Vip mobile.

U Kragujevcu su dostupni atraktivni paketi usluga koji uključuju najnovije modele telefona poput HTC Desire C, Samsung Galaxy Ace plus, LG Optimus L5, ZTE Skate, Nokia Asha 302, kao i Samsung notebook NP300 uz tarifni paket “Neograničen Internet”, već po ceni od 1 rsd. Kao posebnu rođendansku postpejd ponudu za 5 godina poslovanja, Vip je izdvojio 50 uređaja uz koje korisnik dobija popust na pretplatu i do 10.000 dinara, dok pripejd rođendanski paket sadrži 5000 minuta u mreži, 5000 sms-ova prema svim mrežama i 50MB. Nove BizPartner Plus tarife za poslovne korisnike pored besplatnih razgovora unutar firme i prema partnerima u fiksnoj i u mobilnim nacionalnim mrežama u okviru svojih paketa od sada nude i besplatne megabajte za brz prenos podataka.

Vipovi korisnici komuniciraju u mreži koja je pobednik prvog nezavisnog testa kvaliteta srpskih mobilnih mreža za 2011/2012. godinu urađenog od strane magazina Connect Srbija i kompanije P3 Communications.

Leave a Reply