Operateri

Odabrano 40 finalista projekta “Budi Vip student”

Na osnovu detaljne evaluacije prijava i eseja na temu “Kako će telekomunikacije u budućnosti uticati na naš svakodnevni život?”, stručni žiri kompanije Vip mobile odabrao je 40 finalista projekta “Budi Vip student”. Odabrani kandidati će, tokom vikenda 21. i 22. marta, imati priliku da kroz radionice, vežbe i “studije slučaja” pokažu svoje znanje i talenat i takmiče se za Vip stipendiju. Pre finalnog vikenda, svi finalisti biće pozvani na individualne intervjue.

U finale su se plasirali studenti Elektrotehničkog, Mašinskog, Ekonomskog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, Ekonomskog i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, Elektronskog fakulteta u Nišu, kao i Prirodno-Matematičkog i Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Konačnu odluku o najboljih 20 Vip studenata, doneće stručni žiri u čijem sastavu su, pored predstavnika kompanije Vip mobile, doc. Galjina Ognjanov sa Ekonomskog fakulteta i prof. Aleksandar Nešković sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Najbolji studenti dobiće školarinu za nastavak studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, edukacionu posetu centrali mobilkom austria grupe i Telekoma Austrija, mentorstvo menadžera kompanije Vip mobile, stručna predavanja domaćih i inostranih predavača i mobilne telefone i SIM kartice. Vip stipendisti biće poznati početkom aprila, kada je planirano svečano uručenje diploma i nagrada.

Leave a Reply