Operateri

Office Plus paket – biznis priča za 0 dinara

mt:s omogućava da umrežite članove vašeg tima i razgovarate po povoljnijim cenama

Ukoliko ste već korisnik nekog od Click ADSL, Internet Start ili Internet Pro paketa ili to tek želite da postanete, Office Plus paket je idealna usluga za Vašu firmu.

Uz bilo koji Click ADSL, Internet Start ili Internet Pro paket izaberite najmanje dva mt:s postpaid broja i jednu fiksnu liniju iz nacionalne numeracije, umrežite svoje zaposlene u Office Plus paket i na taj način međusobno razgovarajte za 0 dinara.

Šta sadrži Office Plus paket?

Izuzetna povoljnost ovog paketa je u tome što imate priliku da zaključite ugovor za najmanje dva postpaid broja (a najviše pet) mobilne telefonije Telekoma Srbija, kao i da po prvi put definišete i jednu fiksnu liniju iz nacionalne numeracije, a koji će zajedno činiti vaš Office Plus paket. Mesečna pretplata za prve dve izabrane mobilne linije iznosi samo po 1,00 dinar*, a pretplata za svaku sledeću mobilnu liniju uključenu u paket iznosi 99,00 dinara*. Svaki ostvareni poziv sa fiksne ili mobilne linije u okviru paketa prema bilo kojoj od ostalih linija uključenih u paket tarifiraće se po ceni od 0 dinara po minutu razgovora, uz naplatu uspostave veze za svaki poziv.

Karakteristika ovog paketa je i povoljna cena poziva u domaćem saobraćaju sa mobilnih linija (uključenih u paket) ka mobilnim i fiksnim linijama (izvan paketa), a koja iznosi 6,90 dinara* po minutu razgovora.

Leave a Reply