Operateri · Provajderi

Oštećen Telenorov uređaj za emitovanje Internet signala u parku u Novom Pazaru

Telenorov uređaj za emitovanje Internet signala u parku na Gradskom trgu u Novom Pazaru, koji je pre dva dana oštećen u vandalskom napadu, biće zamenjen u najskorijem roku. Internet konekt u parku na Gradskom trgu u Novom Pazaru postavljen je 2. juna, a predviđeno je da obezbeđuje pristup Internetu svim posetiocima parka do kraja leta.

Pored parka u Novom Pazaru, ove godine Telenor je otvorio Internet parkove u Nišu, Boru, Beogradu, Kragujevcu, Smederevu, Užicu i Kruševcu.

Ovaj projekat započet je 2008. otvaranjem Internet parka u Studentskom parku u Beogradu, a do sada Telenor je realizovao ovaj projekat u više od 10 gradova širom Srbije.

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 184,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,882 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa i inicijativa. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se u Srbiji i kroz rad Telenor fondacije, ulaže u kulturu i umetnost, obrazovanje mladih i pruža podršku društvenougroženim grupama.

Leave a Reply