Operateri

Otvoren Vipov konkurs „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“

Organizatori festivala „Green Fest“ i kompanija Vip mobile drugu godinu zaredom nagrađuju autore najboljih ekoloških video zapisa zabeleženih mobilnim telefonom. Učesnicima se tako pruža prilika da prikažu na koji način ekomotivšu, uz svoje umeće i talenat za pravljenje filmova.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest” i kompanija Vip mobile raspisali su konkurs za najbolji film snimljen mobilnim telefonom na temu „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“. Pristigli snimci biće prikazani u okviru programa „Ekomotivacija“ u Domu omladine od 13. do 15. novembra, a autor najoriginalnijeg filma biće nagrađen Samsung Galaxy Beam I8530 smart telefonom sa integrisanim projektorom.

vip-ekompotivacija

Svi zainteresovani mogu da pošalju svoje video zapise snimljene mobilnim telefonom u trajanju od najviše tri minuta do 8. novembra. Dodatne informacije i pravilnik za učešće na konkursu dostupni su na zvaničnoj internet stranici festivala, www.greenfest.rs, kao i na portalu kompanije Vip mobile, www.vipekomotivacija.rs. Na istim web adresama će 12. novembra biti objavljeni radovi koji ulaze u uži izbor i koji će se prikazati na festivalu, dok će pobednik biti proglašen 15. novembra na svečanoj dodeli nagrada u Domu omladine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ se organizuje četvrti put zaredom, a ovogodišnji slogan „Četiri boje zeleno” opravdava titulu najveće „zelene” manifestacije u regionu. Tokom prethodnih godina, na festivalu je predstavljeno preko 30 izlagača i umetnika, prikazano više od 250 filmova iz 35 zemalja i održano preko 60 radionica za đake i studente.

Leave a Reply