Operateri

Otvorena nova Telenorova pilot prodavnica u starom Merkatoru

Telenorova pilot prodavnica odlikuje se modernim dizajnom, jasno podeljenim po vrstama ponude, a kupci će biti u mogućnosti da na licu mesta testiraju sve proizvode iz Telenorove ponude – telefone, tablet računare i laptopove. U skladu sa idejnim i prostornim rešenjima primenjenim u ovoj prodavnici, biće redizajnirane sve postojeće prodavnice širom Srbije i otvorene nove.

„Industrija mobilnih telekomunikacija se veoma brzo menja. Lansiramo ne samo smart telefone već i druge uređaje kao što su tablet računari i laptopovi, što stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu prodavnica, kako bi se kupcima omogućilo da izaberu pravi proizvod u skladu sa svojim potrebama. Naša ambicija je da postavimo nove standarde za kupce u pogledu iskustva kupovine u prodavnicama“, kaže Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje Telenora.

Nakon velikih investicija u Pametnu mrežu, ovaj novi koncept prodavnica predstavlja nastavak Telenorovih ulaganja u Srbiji u cilju širenja maloprodajne mreže širom zemlje.

Širenje maloprodaje povezano je sa distributivnom mrežom na partnerskom nivou, što će omogućiti da i mala mesta u Srbiji imaju identične Telenor prodavnice kao i veliki gradovi. Novi dizajn će biti primenjen ne samo u Telenorovim prodavnicama već i u onima kojima upravljaju partneri.

Leave a Reply