Operateri

Otvorena Telenorova prodavnica u TC Ušće

Telenorova prodavnica otvorena je na drugom spratu tržnog centra „Ušće“ u Beogradu. Prvih 100 posetilaca koji postanu postpejd korisnici dobiće poklone.

Oni koji posete prodavnicu u periodu od petka od 16 časova i tokom vikenda mogu da učestvuju u komponovanju na HTC telefonima. Kompozitor čija melodija bude dobila najviše glasova (lajkova) na Telenor Fejsbuk strani, osvojiće HTC Wildfire telefon.

Tokom ta tri dana za kupovinu nekog od proizvoda u Telenor prodavnici, svakom kupcu obezbeđeno je i 10 odsto popusta u Najk prodavnici u TC „Ušće” .

Svečano predstavljanje nove Telenorove prodavnice biće u subotu 23. oktobra u 13 časova.

Kao i sve druge Telenorove prodavnice u Srbiji, i ovu karakteriše interaktivna kupovina, koja omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu. Oni će moći i da preko ekrana na dodir odaberu uputstvo o usluzi ili telefonu koji ih zanimaju. Takođe, svima je na raspolaganju i brzi Telenor Internet.
Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 184,4 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,882 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa u kojima učestvuje i Telenor u Srbiji. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se i kroz rad Telenor fondacije, koja se bavi ulaganjem u kulturu i umetnost, obrazovanjem mladih i podrškom društvenougroženim grupama.

Leave a Reply