telenor_internet
Operateri

Pametna mreža iz ugla korisnika

Kako bi ispunio želje korisnika i obezbedio najbolje korisničko iskustvo prilikom korišćenja pametnih uređaja, Telenor je pokrenuo novi projekat pod nazivom Smart karavan – Dobre stvari u Pametnoj mreži. Cilj ovog projekta je da u direktnoj komunikaciji sa korisnicima i blogerima širom Srbije, Telenor dobije jasan uvid u njihovo iskustvo prilikom upotrebe Pametne mreže.

telenor_internet

Prikupljene informacije, kao i rezultati merenja brzine i opštih karakteristika mreže imaće veliki značaj, jer će na osnovu njih Telenor raditi na dodatnom investiranju u mrežu kako bi korisnicima obezbedio još bolje iskustvo surfovanja mobilnim internetom.

Karavan će krenuti na put 4. marta 2013. krećući se od Subotice do Vranja (Subotica, Vrbas, Novi Sad, Smederevo, Kruševac, Niš, Leskovac i Vranje). Na ovom putu će Telenor tim i nezavisna produkcija E-TV testirati brzinu i kvalitet mreže, proveriti iskustvo koje korisnik ima na različitim lokacijama.

Događanja i vesti tokom karavana svi zainteresovani moći će da prate putem Telenorovih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter. Svi koji budu želeli da podele svoje iskustvo sa nama mogu ostaviti svoje komentare, sugestije i predloge.

Telenorov tim u okviru karavana neće obilaziti samo velike gradove u Srbiji, već i manja mesta, kako bi se iz direktnog iskustva proverila pokrivenost i kvalitet signala i na ovim područjima.

Krajem marta planirana je i druga faza projekta, koja će trajati do kraja godine. Tokom nje biće organizovani događaji u nekoliko gradova širom Srbije, a predloženi su Pančevo, Bačka Palanka, Vrbas, Ruma, Gornji Milanovac, Šabac, Kikinda, Sremska Mitrovica, Užice, Ćuprija i Valjevo.

U drugoj fazi, Telenor će održati brojne radionice, posvećene mogućnostima pametnih uređaja, prednostima Android platforme, aplikacijama i brojnim prednostima surfovanja pomoću smart telefona i tableta u Pametnoj mreži. Lokalno stanovništvo biće u mogućnosti da se upozna sa Telenor timom i dobije odgovore na sva pitanja u vezi sa uslugama, uređajima i proizvodima ove kompanije. Oni će moći sami, putem glasanja na našem sajtu i sajtu blic.rs da izaberu temu za radionice koja ih najviše zanima. U okviru druge faze Smart karavana organizovaće se i Telenor Smartfon „lov”, edukativna igrica u kojoj će takmičari imati zadatak da najbrže završe postavljeni zadatak, a oni koji budu najuspešniji osvojiće vredne nagrade, kao što su Telenor pametni telefon, internet modem i USB.

Projekat Smart karavan predstavlja značajan iskorak ka korisniku i pokazuje nastojanje kompanije Telenor da svoje usluge omogući dostupnim što većem broju ljudi i pruži im jednostavnije korišćenje telekomunikacionih usluga putem pametnih uređaja. Na ovaj način Telenor ima za cilj da Pametnu mrežu učini prvim izborom korisnika, i to na osnovu njihovog sopstvenog iskustva i potreba.

Telenor grupa šesti je po veličini mobilni operator na svetu i na 11 tržišta ima 148 miliona korisnika, od čega 3,2 miliona u Srbiji. Telenor nudi usluge koje pomažu korisnicima da budu povezani sa ljudima i informacijama do kojih im je stalo, bez poteškoća i na predvidiv način. U skladu sa tim, na tržište Srbije uveo je jedinstvene Prenesi pakete i uslugu Moj meni, koje omogućavaju visoku personalizaciju ponude.

Leave a Reply