oss_vip_mobile_srbija
Operateri

Peta godina uspešne saradnje Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije

Kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije produžili su ugovor o sponzorstvu do kraja 2015. godine. Svečanim potpisivanjem novog ugovora Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile i Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ozvaničili su nastavak uspešnog petogodišnjeg partnerstva.

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije izrazio je veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa kompanijom Vip mobile. ,, Kod nas u Srbiji se za nešto što je zaista dobro i uspešno, za nešto što daje dobre rezultate, kaže – ODLIČAN 5. Tako bih ja okarakterisao našu saradnju u ovih pet godina. Nadam se da će i u narednom periodu naši međusobni odnosi i aktivnosti biti jednako kvalitetni jer to znači da smo uspeli ono što je u sportu možda i najteže, da postanemo ozbiljni strateški partneri koji su zajedno i u porazima i u pobedama. To bi nam dalo za pravo da i vreme koje je pred nama ocenimo sa – ODLIČAN 5,’’ istakao je Boričić.

Peta godina uspešne saradnje Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije

Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip mobile, izjavio je: „Ponosni smo na sve dosadašnje zajedničke uspehe, posebno na „duplu krunu“ koju su osvojili naši seniori i seniorke na Evropskim prvenstvima 2011. godine. Dobra komunikacija i timski rad su jednako važni u sportu, poslovanju kao i u životu. Siguran sam da ćemo zajedno sa Savezom nastaviti da ostvarujemo vrhunske rezultate.’’

U proteklih pet godina svi nacionalni odbojkaški timovi beleže bolji plasman i osvajaju mnoge trofeje. Poboljšani su uslovi treniranja, a posebna pažnja je posvećena popularizaciji odbojke i odbojke na pesku među mladima u Srbiji. Novi projekat Vip VOLI Kup – ulične odbojke, omogućio je da prošle godine više od 2000 devojčica uživa u turnirima i nauči nove odbojkaške veštine. Time je i najavljeno Evropsko prvenstvo za žene, čiji je Srbija, pored Italije, bila domaćin. U okviru akcije „Lopte za pobedu“ podeljeno je ukupno 28.000 profesionalnih odbojkaških lopti osnovnim školama širom zemlje.

Petu godinu zaredom Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije kroz Vip Beach Masters turnire, prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, doprinose razvoju ovog olimpijskog sporta koji je pre toga bio gotovo nepoznat na našim prostorima. Zahvaljujući odličnoj organizaciji ovog i drugih međunarodnih šamiponata, Srbija će u junu i julu biti domaćin Svetskog Grand Pria, Svetske lige, Evropske lige kao i jednog od najprestižnijih turnira u odbojci na pesku za seniore European Championship Serbian Masters.

Leave a Reply