Operateri

Počelo prestižno Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku na novosadskom Štrandu

Danas na Štrandu počinje CEV Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku – Masters Novi Sad 2012, koji organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije.

Novi Sad će drugu godinu zaredom biti domaćin najboljih igrača i timova Starog kontinenta, koji će se sve do nedelje, 8. jula, boriti za bodove na evropskoj i svetskoj rang listi i nagradni fond od 25.000 evra, koji obezbeđuje kompanija Vip mobile. Ove godine se za takmičenje prijavilo rekordnih 87 timova iz čak 29 evropskih zemalja. Među takmičarima se nalaze i 4 srpske ekipe, od čega su čak 3 para iz Novog Sada. Na glavnom turniru će igrati Marković-Jović i Basta-Tešić, dok će u kvalifikacijama nastupiti parovi Tatić-Galetin i Antonić-Galešev.

Organizatori su za sve posetioce obezbedili besplatan ulaz na tribine terena, a svi prisutni će imati priliku da uživaju u celodnevnom sportskom i zabavnom programu.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspeha i preko 1000 polaznika, proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić, potpredsednik OSS, će ponovo voditi Vip Beach Masters školu odbojke na pesku, koju će moći da pohađaju svi zainteresovani mališani starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne.

Leave a Reply