Operateri

Počinje treći krug Telenor takmičenja za najbolju Android aplikaciju

Kreatori najboljih aplikacija dobijaju Samsung Smart TV, pametne telefone i tablete

Poslednji krug takmičenja za najbolju Android aplikaciju – „App Builder“ trajaće do 21. januara, a takmičari će se voditi temom „Lokalni heroj“, sa ciljem da se aplikacijom omogući pomoć lokalnoj sredini. Mapiranje spomenika ili muzeja u gradu, vazne lokalne vesti, kulturna dešavanja u gradu, samo su neke od ideja koje takmičari trećeg kruga mogu da uzmu u obzir.

telenor

Telenor i Samsung pobednicima će dodeliti tri prve, tri druge i tri treće nagrade. Takođe, nagradiće se 100 najboljih učesnika profesionalnim licencama pomoću kojih će moći da prave složenije aplikacije i plasiraju ih na Google Play.

Zahvaljujući Samsung platformi za kreiranje aplikacija, u takmičenju mogu učestvovati oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti. U zavisnosti od toga moguće je odabrati komplikovaniji i zahtevniji ili jednostavniji način kreiranja aplikacije koji podrazumeva samo kombinovanje postojećih opcija. Takmičarske aplikacije biće automatski objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.

Platforma se može koristiti samo putem portala Dobre stvari (www.dobrestvari.rs) i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik.

Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani http://appbuilder.dobrestvari.rs.

Leave a Reply