Operateri

Popust do 12.000 dinara na pretplatu u Vip postpejdu

U susret prvim jesenjim danima Vip je pripremio brojne olakšice za sve svoje postpejd korisnike imajući u vidu troškove koje sa sobom nose sezona godišnjih odmora i početak školske godine.

Novi postpejd korisnici prilikom zasnivanja ugovorne obaveze u Smart i Vip Online tarifama dobijaju ukupan popust na mesečnu pretplatu do čak 12.000 dinara, koji će biti ravnomerno raspoređen na period od dve godine. Na ovaj način, uz sniženu pretplatu i bolji model mobilnog telefona, postpejd korisnici mogu u višoj tarifi da uživaju pogodnosti većeg sadržaja i boljeg telefona, sa pretplatom niže tarife.

Primera radi, ukupan promotivni popust za tarifu Smart 1000 iznosi 7.200 dinara tako da je mesečna pretplata umesto 2.090 dinara sada 1.790 dinara što je približno kao u tarifi Smart 700, ali uz više smartova i bolji telefon već od 1 dinar. Tarifa Vip online 9 za koju mesečna pretplata iznosi 1.090 dinara, u okviru promocije ima ukupan popust od 4.800 dinara što znači da će mesečna pretplata iznositi svega 890 dinara.

Postojeći korisnici, koji obnavljaju ugovornu obavezu bez uređaja, takođe ostvaruju pravo na popust do 12.000 dinara, u zavisnosti od odabrane Smart, Standard ili Sigurica tarife. Korisnici koji se odluče da produže ugovornu obavezu sa Vipom uz kupovinu uređaja, dobijaju popust od 20% na izabrani telefon, tablet ili laptop, uz podsećanje da su mobilni uređaji u Vipu inače dostupni uz pogodnost plaćanja na najviše 12 mesečnih rata, bez kamate.

Popust na mesečnu pretplatu važi do 30.09. 2014. za sve korisnike koji potpišu ugovor na 24 meseca, a iznos ukupnog popusta usklađen je sa odabranom tarifom. I popust od 20% na mobilni uređaj važi do kraja septembra.

Leave a Reply