Operateri

Popust od 5000 dinara uz Biznis Prenesi i Surfuj pakete u Telenoru

Pored neograničenog pristupa internetu, dodatna pogodnost u okviru „Biznis Prenesi i Surfuj“ paketa biće i dodatnih 5000 dinara popusta na postojeće cene svih pametnih telefona za vlasnike malih i srednjih preduzeća koji odaberu ovaj Telenorov paket do kraja aprila.

Posebna pogodnost u okviru „Biznis Prenesi i Surfuj“ tarifnih paketa su neograničen internet, besplatni razgovori u okviru firme, kao i veliki broj minuta i poruka za sve nacionalne mreže, dok se neiskorišćeni minuti i poruke mogu prenositi u naredna tri meseca. Nakon što korisnik potroši gigabajte predviđene paketom i dalje ima mogućnost neograničenog pristupa internetu, po smanjenoj brzini.

Uz tarifne pakete „Biznis Prenesi i Surfuj 2GB“ i „Biznis Prenesi i Surfuj 500MB“, na primer, telefoni Sony Ericsson Xperia Pro i Samsung Galaxy Mini dostupni su po ceni od samo 1 dinar.

Uz Pametnu mrežu sa brzinama protoka 5 puta većim u odnosu na prethodnu, korisnici mogu da iskoriste pun potencijal svojih pametnih telefona, gde god da se nalaze i time unaprede svoje poslovanje pristupom različitim informacijama, pozivima i elektronskoj pošti.

Leave a Reply