Operateri

Porodični paket i Family Plus paket

Uz osveženi mt:s Porodični paket imate mogućnost da zaključite ugovor za najmanje dva mt:s postpaid broja, kao i da izaberete, ukoliko to želite, po prvi put i jednu fiksnu liniju iz nacionalne numeracije, a koji će zajedno činiti vaš Porodični paket.

Na taj način ćete sa članovima vaše porodice moći da razgovarate po ceni od neverovatnih 0 dinara po minutu, uz mesečnu pretplatu za prve dve izabrane mobilne linije u iznosu od po 250,00 dinara.

Broj mobilnih linija koje želite da uključite u vaš Porodični paket nije ograničen, s tim što za svaku sledeću izabranu mobilnu liniju mesečna pretplata će iznositi 99,00 dinara. Takođe, ne morate više da brinete za visinu računa svoje dece, jer u mogućnosti ste da kontrolišete njihovu mesečnu potrošnju, tako što ćete definisati limit za određene brojeve.

Posebne pogodnosti!
Ukoliko ste već korisnik nekog od Click Open ADSL paketa ili to tek želite da postanete, Telekom Srbija nudi vam posebnu pogodnost u vidu Family Plus paketa, uz koji će vam sada pretplata za prve dve odabrane mobilne linije iznositi samo po 1,00 dinar.

Leave a Reply