Operateri

Postpaid iznenađenje iz mt:s-a

Svi novi postpaid korisnici, kao i korisnici koji žele da pređu sa prepaid-a na postpaid, a koji se odluče za postpaid paket sa telefonom uz ugovor na 24 meseca, imaju sjajnu priliku da kupe i novi prepaid paket sa telefonom za samo 1 dinar.

Istu priliku imaju i novi mt:s korisnici koji se odluče za promociju Mobilni-fiksni koja im za odabrani postpaid tarifni profil, uz ugovor na 24 meseca, donosi 50% popusta na prvih 12 mesečnih pretplata i mogućnost da odaberu jedan fiksni broj koji će pozivati po ceni od 0 dinara po minutu.

Novi prepaid paket za 1 dinar dobiće i novi postpaid korisnici koji se odluče za ovu postpaid ponudu koja im, uz ugovor na 24 meseca, a po ceni od samo 9.999 dinara, omogućava godinu dana razgovore za 0 dinara po minutu u mt:s mreži, besplatno slanje SMS poruka u domaćem saobraćaju i svakog meseca po 1 GB za surfovanje, a sve to za mesečnu pretplatu u iznosu od 1 dinar.

Takođe samo za nove mt:s korisnike u ponudi su  novi prepaid paketi sa telefonima LG GB102, LG GS105, Samsung 1080 ili Samsung B100 za 1 dinar.

One thought on “Postpaid iznenađenje iz mt:s-a

  1. polusvestan do nesvestan

    Biznis ! , Biznis ! , Ne liči li Vam ? da je ovakav način propagande mt:s-a potpuno
    zbunjujući i VEŠTO obmanjujući ! i da se već veći vremenski period ovako nešto ponavlja a da nismo nigde i negde odreagovali na ovako razornu propagandu na razum i svest .

    od polusvestan do nesvestan

Leave a Reply