Operateri

Povoljan Pospaid extra Internet

Iz mt:s-a veće količine za prenos podataka po znatno povoljnijim cenama

Data tarifni dodatak u okviru usluge Postpaid extra sada nudi veće količine za prenos podataka po znatno povoljnijim cenama.

Ukoliko aktivirate DATA tarifni dodatak, umesto dosadašnje količine za prenos podataka od 12 MB, 30 MB, 60 MB i 120 MB, sada je korisnicima  na raspolaganju 50 MB, 300 MB,1GB i 3GB po ceni od samo 100, 400, 800 i 1200 dinara, u zavisnosti od količine za koju se korisnici opredele.

Tarifne dodatke Postpaid extra usluge mogu koristiti korisnici Bel, Fresh, Mix, Hello, 066 Postpaid tarifnih profila, kao i korisnici Poslovnog i Profesionalnog tarifnog profila.

Postpaid extra usluga nudi mogućnost izbora četiri tarifna dodatka koji se odnose na povoljnije SMS poruke, DATA saobraćaj, minute za razgovore u mt:s mreži i sa najdražim brojem po izboru. Ove dodatke možete aktivirati samo jednom u mesecu.

Ukoliko, po isteku meseca, želite i dalje da ih koristite, dodaci će biti automatski aktivirani i za naredni mesec. Naravno, ukoliko to želite, odabrani tarifni dodatak možete u svakom trenutku deaktivirati.

Leave a Reply