Operateri

Predstavljen paket PRVA Droid

Novi postpaid paket mt:s-a PRVA Droid predstavlja revolucionarni spoj interneta, mobilnog telefona i televizije, a proizvod je saradnje Mobilne telefonije Srbije i Prve srpske televizije. Uz PRVA Droid paket, koji će mt:s korisnicima biti dostupan od 21. aprila, Prva srpska televizija i mt:s još jednom su pomerili granice i postali deo svetskih multimedijalnih tokova.

„Saradnja sa Prvom srpskom televizijom logičan je spoj lidera koji je rezultirao uspostavljanjem novih svetskih standarda u oblasti telekomunikacija. Projektom PRVA Droid napravljen je iskorak na domaćem tržištu i po prvi put omogućeno korisnicima da istovremeno uživaju u mogućnostima televizije, interneta i mobilnog telefona. Pogodnost više za korisnike ovog paketa su besplatni razgovori, SMS poruke, korišćenje interneta, kao i ekskluzivni android mobilni telefoni po povoljnim cenama.“, istakao je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Jedinstveni paket PRVA Droid nudi smart telefon i mt:s postpaid tarifni plan. Pored modela SAMSUNG Galaxy S, jednog od najatraktivnijih Android mobilnih uređaja uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon LG Optimus GT540, izuzetnih karakteristika. U okviru mesečne pretplate koja iznosi 1.501 dinar, korisnici dobijaju 501 minut za besplatne razgovore, 1001 SMS poruku, besplatan pristup aplikaciji i 1GB za pristup ostalim internet sadržajima. Takođe, korisnici ovog paketa mogu međusobno da razgovaraju za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar.

Korisnici ovog paketa, koji je namenjen, pre svega, mladoj populaciji, uvek u pokretu, imaće mogućnost da gde god se nalazili i u svakom trenutku prate program i uživaju u emisijama PRVE, a takođe i da povoljno telefoniraju i surfuju internetom.

One thought on “Predstavljen paket PRVA Droid

  1. smile

    “Korisnici ovog paketa, koji je namenjen, pre svega, mladoj populaciji, uvek u pokretu, imaće mogućnost da gde god se nalazili i u svakom trenutku prate program i uživaju u emisijama PRVE, a takođe i da povoljno telefoniraju i surfuju internetom.” Odnosno tamo gde im mts bude obezbedio 3G signal, koji je jako nepouzdan i “tanak” tako da mogu samo da zamislim kvalitet videa, HD sigurno nije. Ali očekujem ovu aplikaciju uskoro i na Telenor tStore-u. :)

Leave a Reply