Operateri

Proglašeni najbolji Vip studenti

I druga godina konkursa “Budi Vip student” kompanije Vip mobile uspešno je završena odabirom 20 Vip studenata kojima su na svečanom prijemu dodeljena priznanja, dok su svi finalisti dobili na poklone mobilne telefone i SIM kartice.

Vip stipendijama nagrađeno je šest studenata Fakulteta organizacionih nauka, šest studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, četiri studenta Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, po jedan student sa Mašinskog, Saobraćajnog i Ekonomskog fakulteta u Beogradu i jedan student Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Nagrade su studentima uručili Aleksandar Šperl,predsednik UO kompanije i Darko Parun, član UO kompanije zadužen za tehniku,a prisutnima su se obratili i Irini Reljin,pomoćnik ministra za telekomunikacije i informaciono društvoi članovi žirijaAleksandar Nešković, profesor Elektrotehničkog fakulteta i Galjina Ognjanov, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Svečanosti su prisustvovali i prof. dr Miodrag Popović, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, prof.dr Bojan Babić, prodekan za finansije na Mašinskom fakultetu, prof. dr Mirjana Drakulić, prodekan za međunarodnu saradnju na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, kao i prof. dr Željen Trpovski sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.

Najboljih 20 studenata dobiće školarinu za prvu godinu master ili doktorskih studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, posetu centrali mobilkom austria grupe i Telekom Austrije u Beču, mentorstvo senior menadžera Vipa, predavanja srpskih i gostujućih profesora iz inostranstva u okviru “Vip kluba”, kao i mobilne telefone Sony Ericsson G502 i pripejd SIM kartice sa kreditom. Ostali učesnici finala takođe su na poklon dobili mobilne telefone sa SIM karticama i kreditom.

U projekat je samo ove godine uloženo 150.000 evra.

Leave a Reply