budi-vip-student
Operateri

Proglašeno 20 najboljih Vip studenata

U okviru dugogodišnjeg projekata Budi Vip student“, kompanija Vip mobile izabrala je 20 najboljih akademaca koji će tokom jula i avgusta meseca na plaćenoj letnjoj praksi imati priliku da steknu prva radna iskustva i svoja teorijska znanja iz telekomunikacija i biznisa primene u  stvarnom poslovnom okruženju. Pored plaćene letnje prakse, pobednici  ovogodišnjeg “Budi Vip student” konkursa  će biti nagrađeni notebook računarima i smart telefonima najnovije generacije iz Vipove ponude, kao i pohađanjem tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

budi-vip-student

Šestu generaciju Vip studenata čine akademci sa državnih univerziteta u Srbiji, tačnije nagrađeno je sedam studenata Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, četiri studenta Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu, po dva studenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, novosadskog Fakulteta tehničkih nauka, Elektronskog fakulteta u Nišu i Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, kao i jedan student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Prema rečima žirija, u čijem su sastavu prof. dr Galjina Ognjanov sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Aleksandar Nešković sa Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i Dejan Kastelic, direktor u Vip mobile, presudnu ulogu kod donošenja konačne odluke imali su ocena prezentacije “studije slučaja” u kojoj su studenti imali zadatak da osmisle ulazak novog mobilnog operatera na srpsko tržište telekomunikacija. Takođe, na odabir 20 najboljih, uticala je i procena različitih veština studenata, kao što su liderske osobine, sklonost ka timskom radu, ponašanje u konfliktnim situacijama, sposobnost za rad pod stresom, kreativnost i komunikativnost, ali i kriterijumi iz prva dva kruga selekcije. Na konkurs se prijavilo ukupno 108 akademaca s prosečnom ocenom iznad 8, odličnim znanjem engleskog jezika i rada na računaru, kao i sa izuzetnim ličnim postignućima tokom studija.

One thought on “Proglašeno 20 najboljih Vip studenata

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Kako moze biti “Proglašeno 20 najboljih Vip studenata” bez njihovog imenovanja?

Leave a Reply