Google Android · Operateri

“Prva Droid” aplikacija i postpejd paket

“Prva srpska televizija” i Mobilna telefonija Srbije predstavili su novi “Prva Droid” postpejd paket, prvi ovakve vrste u Srbiji, koji će korisnicima omogućiti da putem mobilnog telefona besplatno gledaju omiljene emisije “Prve” i ujedno telefoniraju.

Dejan Jocić demonstrira “Prva droid” paket

Prva srpska televizija stalno je u koraku sa svetskim trendovima. Trudimo se da svojim gledaocima ponudimo nove i zanimljive forme, a ovog puta prvi u Srbiji uvodimo koncept televizije na mobilnom telefonu“, rekao je Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije.

U saradnji sa liderskom kompanijom Telekom Srbija kreirali smo Prva Droid paket koji će našim gledaocima omogućiti da budu uz program Prve gde god se nalazili. Ono što je važno, korisnici Prva Droid paketa, uz izuzetno atraktivne cene i razgovore za nula dinara u okviru mreže, moći će unapred, pre svih da pogledaju omiljene emisije i serijski program Prve“, rekao je Jocić.

Ovaj paket će korisnicima biti dostupan od 21. aprila.

Pogodnost više za korisnike ovog paketa su besplatni razgovori, SMS poruke, korišćenje interneta, kao i ekskluzivni android mobilni telefoni po povoljnim cenama“, rekao je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Ovaj paket nudi smart telefon i “mt:s” postpejd tarifni plan. Pored modela “Samsung Galaxy S”, uz koji će moći da se bira i šestocifrena 066 numeracija, korisnicima je na raspolaganju i telefon “LG Optimus GT540″.

Prva Droid” paket čini 501 minut za besplatne razgovore, 1001 SMS poruka, kao i besplatan pristup aplikaciji i 1GB za pristup ostalim internet sadržajima u okviru mesečne preplate u iznosu 1.501 dinar.

Uz ovaj tarifni profil i ugovor na 12 meseci korisnici imaju mogućnost da između sebe razgovaraju za 0 dinara po minutu, uz uspostavu veze od samo 1 dinar.

 

Leave a Reply