Operateri

Prvih 100 kupaca Telenor nagrađuje poklonima

Nova redizajnirana Telenor prodavnica, koja korisnicima pruža mogućnost da na licu mesta isprobaju sve grupe uređaje iz Telenorove velike ponude, biće otvorena 1. decembra u 9 časova u Bulevaru kralja Aleksandra broj 174. Prvih 100 kupaca dobiće poklone, a svi posetioci će tog dana moći da se zagreju uz kafu i čaj.

Prostor je jasno segmentiran i obeležen uz novi i osvežen izgled i autentični dizajn. Telenorova nova prodavnica je redizajnirana u skladu sa novim idejnim i prostornim rešenjima, primenjenim u svim novim Telenorovim prodavnicama širom Srbije.

Uz otvaranje novih prodajnih mesta i redizajniranje postojećih, Telenor je započeo i koncept partnerskih prodavnica, koje pružaju mogućnost svim zainteresovanim budućim preduzetnicima da budu partneri internacionalne kompanije. Prilikom otvaranja partnerskih prodavnica Telenor pruža svu neophodnu podršku i prenosi stečeno znanje kako bi se povećao broj malih i srednjih preduzeća i na taj način pospešilo samostalno preduzetništvo u Srbiji i obezbedila nova radna mesta.

Leave a Reply