Operateri

Rok za prijavu na letnju praksu u Vipu produžen do 31. januara

Još 11 dana do zatvaranja konkursa „Budi Vip student“

Projekat „Budi Vip student“ pruža priliku najboljim studentima da se upoznaju sa svetom telekomunikacija i steknu kako teorijska, tako i praktična znanja iz ove oblasti

Beograd, 20. januar 2014. godine – Nakon velikog interesovanja studenata, ali i nemogućnosti da se zbog praznika i ispitnih rokova prijave na konkurs, kompanija Vip mobile je produžila rok i svim vrednim studentima omogućila da se do 31. januara prijave na konkurs „Budi Vip student“.

ja sam vip
Pravo učešća na projektu imaju svi redovni studenti završnih godina fakulteta IT, tehničke i biznis orijentacije u okviru državnih univerziteta u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu,Novom Pazaru i Prištini. Svi akademci koji žele da se nađu među 20 odabranih Vip studenata i provedu nezaboravno leto na praksi u ovoj kompaniji, imaju na raspolaganju još 11 dana da se putem sajta www.jasamvip.rsprijave na konkurs. Nephodno je da kandidati u trenutku prijavljivanja imaju minimalnu prosečnu ocenu 8, da poseduju odlično znanje engleskog jezika i poznaju rad na računaru. Najbolji će biti u prilici da od svojih mentora nauče mnogo o poslovanju u svetu telekomunikacija, kao i da učestvuju u tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština. Pored profesionalnog usavršavanja, kompanija Vip mobile će za odabrane praktikante obezbediti i brojne nagrade, poput notebook računara i smart telefona najnovije generacije iz Vipove ponude.

„Praksom u Vipu sam stekla dragoceno radno iskustvo i bila u mogućnosti da se uverim kako funkcioniše jedna velika savremena kompanija iz prve ruke. Najveći utisak na mene je ostavila dobronamernost i uslužnost kolega koje su me odmah prihvatile kao ravnopravnog člana tima i neprestano me postavljali pred nove izazove“, navodi Ivana Glišić, Vip studentkinja generacije 2012/2013. koja je nakon letnje prakse u novembru dobila posao u kompaniji Vip mobile.

Sedmi po redu projekat „Budi Vip student“ podržan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. . Za sve informacije o projektu, načinu prijavljivanja i načinu selekcije, posetite internet prezentaciju www.jasamvip.rs

Leave a Reply