Operateri

Samsung Galaxy S III stigao u Vip ponudu

Dostupan uz naknadu za aktivaciju od 1 dinar uz Smart 4400 i Internet tarifni dodatak od 5GB.

Dugo iščekivani novi član Samsung Galaxy S porodice od danas je dostupan u Vipu, u beloj i plavoj boji. Elegantan dizajn, 4.8” HD Super AMOLED ekran, moćni Quad core procesor, najnoviji Android™ 4.0 kao i pregršt naprednih funkcija čine Samsung Galaxy S III jednim od najpoželjnijih smart telefona današnjice.

Super AMOLED multitouch ekran od 720 x 1280 piksela uz Corning Gorilla® Glass daje vrhunski kvalitet slike i oživljava i najmanje detalje uz veoma širok ugao gledanja. Multitasking dobija potpuno novu dimenziju jer uz Pop up play i snažan četvorojezgarni procesor, u jednom prozoru možete gledati HD video, dok u drugom istovremeno šaljete e-mail ili SMS.

Funkcija Smart stay uz pomoć prednje kamere automatski prepoznaje kada gledate u ekran telefona, bilo da čitate e-knjigu ili pretražujete Internet, pa ga sve vreme drži osvetljenim. Dok nekome pišete SMS poruku, ali umesto toga odlučite da ga pozovete jednostavno prislonite telefon na uvo čime će se uključiti funkcija Direct call.

Osim toga, pomoću funkcije S Voice korisnik daje precizne glasovne komande, poput isključivanja ili postavljanja alarma, javljanja ili odbijanja poziva ili fotografisanja. Posebna novost je AllShare Cast koji bežičnim putem omogućava prikaz displeja telefona na velikom ekranu, dok je deljenje sadržaja među korisnicima brzo i jednostavno zahvaljujući funkcijama AllShare Play i S Beam.

Telefon je dostupan uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u Smart 4400 i Internet tarifni dodatak od 5 GB.

One thought on “Samsung Galaxy S III stigao u Vip ponudu

  1. Milan

    Došao je sad i u Telenor i ima opcija za naručivanje u MTSu…

    Testirao sam telefon i zaista je odličan, ali realno nije potreban prosečnom korisniku, naročito ne klincima koji se mnogo zaleću kao da im je opšte neophodan.

Leave a Reply