Operateri

Samsung Galaxy SIII i HTC One X za dinar

Novi Prenesi premium paketi idealni su za korisnike koji žele da koriste najmodernije telefone, poput: Samsung Galaxy S3, Samsung Ace + ili HTC One X i iskoriste pun potencijal ovih uređaja u okviru Telenor Pametne mreže, a svi mogu da se kupe već od jednog dinara.

U okviru ovih paketa korisnici imaju neograničeni Internet i na raspolaganju imaju 1, 2 ili 3 GB po punoj brzini u zavisnosti od paketa. Ukoliko potroše saobraćaj po punoj brzini, korisnici mogu i dalje da tvituju, koriste fejsbuk, da šalju mejlove bez dodatnih troškova.

Pored neograničenog Interneta, korisnici Prenesi premium paketa mogu da razgovaraju unutar Telenor mreže i salju SMS poruke koliko god žele. Kao i svi paketi iz porodice Prenesi i ovi omogućavaju da korisnik maksimalno iskoristi sve minute iz paketa tako što sve minute koje ne potroši prenosi u naredna tri meseca.

Osim prenošenja minuta u nacionalnom saobraćaju, Premium paketi obezbeđuju i besplatnih 20 minuta u romingu koji se troše na odlazne i dolazne pozive. Ovi minuti u romingu takođe se prenose u naredna tri meseca. Tako, korisnik koji ne putuje često može da sakupi i do 80 minuta za razgovore iz Evrope.

Leave a Reply