Operateri

SMS plaćanje usluga fiksne telefonije

Telekom Srbija omogućio je SMS plaćanje računa za fiksni telefon, Open ADSL, Open IPTV, Web i Mail Hosting

U cilju što jednostavnijeg plaćanja mesečnog računa za usluge fiksne telefonije, i to bez provizije, Text Message NotificationsTelekom Srbija je mt:s korisnicima omogućio da mobilnim telefonom, slanjem besplatne SMS poruke, izvrše plaćanje računa na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Prednost ovakvog načina plaćanja računa je to što je na ovaj način moguće platiti račun čak i kada je korisnik u romingu. Usluga plaćanja računa za fiksni telefon, Open ADSL, Open IPTV, Web i Mail Hosting sa bankovnog DinaCard računa na raspolaganju je svim korisnicima naše mreže koji su kod svoje banke registrovani za mobilna plaćanja.

Registracija u banci

Da biste mogli da koristite uslugu SMS plaćanja mesečnog računa za usluge fiksne telefonije, neophodno je da se za mobilna plaćanja registrujete u banci koja vam je izdala DinaCard karticu.

Kada dobijete mPIN (lični sigurnosni broj koji je poznat samo vama i čijom je upotrebom zagarantovana puna bezbednost prilikom obavljanja novčanih transakcija), smatra se da je proces registracije uspešno završen i da možete da počnete da koristite mPayment uslugu.

Napomena: Ranija registracija za mobilna plaćanja sa DinaCard računa važi i za  plaćanja računa za fiksni telefon, Open ADSL, Open IPTV, Web i Mail Hosting.

Leave a Reply