Operateri

Soundlovers festival u Zrenjaninu uz podršku Vip-a

Četvrto izdanje festivala elektronske muzike “Soundlovers” održaće se od 27. do 28. jula u samom centru Zrenjanina. Popularna „Electric Area“ (ul. M. Tirše) okupiće zvezde svetske i regionalne elektronske scene, uz podršku kompanije Vip mobile. U želji da doprinese promovisanju savremenih muzičkih trendova, Vip se trudi da podrži manifestacije koje predstavljaju pokretače komunikacije među ljudima koje povezuje dobar zvuk.

Ovogodišnji Soundlovers je podeljen u dve festivalske večeri: u petak nastupaju muški izvođači, dok je subota posvećena DJ damama. Za sjajnu atmosferu pobrinuće se poznati srpski DJ-evi Peppe i Conto, a zvezda večeri je svetska DJ atrakcija Junior Jack. Tokom druge večeri posetioci će moći da uživaju u dobroj energiji i veštini za gramofonima Loco Baby, Miss Kay Dee i Lee Dobričić.

Soundlovers festival je osnovan u martu 2009. godine i vremenom je postao jedan od poznatijih muzičkih festivala u Srbiji. Cilj festivala je da pozicionira Zrenjanin na svetskoj muzičkoj sceni i promoviše ga kao grad koji vredi posetiti.

Više informacija o festivalu i programu na: www.soundlove.rs

Leave a Reply