Operateri

Stipendije za četvrtu generaciju Vip studenata

Konkurs za novu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” će biti otvoren 24. novembra i trajaće do 31. decembra 2010. godine.

Najboljih 20 akademaca i ove godine očekuju atraktivne nagrade: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar HP Pro Book 4520 s, smarttelefon HTC Wildfire sa 15.000 dinara kredita, tri edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, kao i mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija. Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje zainteresovani studenti mogu da preuzmu na sajtu www.jasamvip.rs

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Od kandidata se očekuje minimalna prosečna ocena 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2011/2012 godini.

U protekle tri godine, Vip stipendijama je nagrađeno 60 studenata, od kojih je njih 11 danas zaposleno u Vipu. Projekat „Budi Vip student” je i ove godine dobio podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, univerziteta i fakulteta sa pravom učešća, kao i brojnih studentskih organizacija.

Leave a Reply