Operateri

Telekom Srbija – Biznis partner

Prema oceni stručnjaka, kao kompanija koja je iskazala najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici, Telekom Srbija je među drugim uspešnim kompanijama iz regiona proglašena za dobitnika ovogodišnje nagrade „Biznis partner plus“.

Prilikom uručenja nagrade, Milica Amidžić, direktor Sektora za PR, zahvalila se žiriju na nagradi i izjavila:

„Nije lako poslovati u eknomski kriznim vremenima. Ipak, Telekom Srbija je uspeo da posluje uspešno, etično, da ostvari rekordnu neto dobit i da jednim delom taj profit podeli sa zajednicom. Ne samo da smo u proteklom periodu davali finansijsku podršku projektima i inicijativama od najšireg društvenog značaja, već smo društvu ponudili i know-how naših stručnjaka, a od nedavno i volonterizam naših zaposlenih u akciji „Očistimo Srbiju“, na šta smo posebno ponosni“.

Ona je ovom prilikom dodala i da će ova prestižna nagrada biti podstrek kompaniji da i dalje sledi principe i sprovodi aktivnosti na polju društveno odgovornog poslovanja i izrazila nadu da će se broj društveno odgovornih kompanija, a tako i dobitnika ove nagrade, narednih godina povećavati.

Nagrada „Biznis partner“ koju dodeljuje Mass Media International, osmišljena je sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i jasnim etičkim normama iskazujući, pri tom, dobre poslovne rezultate.

Leave a Reply