Operateri

Telekom Srbija dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije“

Priznanja „Najbolje iz Srbije“ za 2013. godinu uručena su pobedničkim kompanijama na svečanosti održanoj u JDP-u. Za nagradu u 23 kategorije bilo je prijavljeno 175 brendova prisutnih na domaćem tržištu, a pobednici su izabrani glasovima potrošača i na osnovu mišljenja stručnog žirija.

Nakon glasanja i izbora žirija, kao i sagledavanja tržišno ekonomskih kriterijuma, u kategoriji za najbolje javno, državno ili dominantno državno preduzeće, prvu nagradu osvojila je kompanija Telekom Srbija. Nagradu je u ime Telekoma Srbija primio je Izvršni direktor za ljudske resurse Draško Marković.

telekom godisnja nagrada foto gsivacki 06

Kompanija NIS je dobitnik nagrade za najbolja proizvodna dobra i poslovne usluge za 2013. godinu. Budući da se nagrada „Najbolje iz Srbije“ dodeljuje jubilarni, deseti put, organizatori su uručili nagrade i najboljem domaćem korporativnom i robnom brendu u protekloj deceniji.

Kao najbolji korporativni brend u proteklih deset godina izdvojila se kompanija Metalac, dok je kompaniji Bambi uručeno priznanje za najbolji robni brend. Ovom prilikom kompanija Telekom Srbija želi da čestita svim dobitnicima vrednih nagrada.

Jubilarnu akciju “Najbolje iz Srbije” organizovala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom “Privredni pregled”.

Laureati će dobiti pravo da znak „Najbolje iz Srbije“ koriste kao simbol kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Leave a Reply