Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije
Operateri

Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije

Telekom Srbija dobitnik Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje Privredne komore Srbije za kampanju Kada voziš, parkiraj telefon!“

Na ovogodišnjem konkursu za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje koje dodeljuje Privredna komora Srbije, Telekom Srbija osvojio je prvo mesto u kategoriji velikih i srednjih privrednih društava za kampanju „Kada voziš, parkiraj telefon!“. Na svečanoj dodeli nagrada, održanoj u Privrednoj komori Srbije, generalnom direktoru Telekoma Srbija, Predragu Ćulibrku, nagradu je uručio ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja, Aleksandar Vulin.

 

Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije

Telekom Srbija dobitnik nagrade Privredne komore Srbije

„Telekom Srbija se jednako odnosi prema društvu u kom posluje kao i prema svojim zaposlenima i svojim korisnicima, a to je odnos koji se zasniva na poverenju, brizi i odgovornosti. Upravo tim načelima smo se vodili pri osmišljavanju kampanje „Kada voziš, parkiraj telefon!“. Želeli smo da kao društveno odgovorna kompanija i mobilni operator koji ima više od 4 miliona korisnika, pošaljemo poruku društvu da naše usluge koje koriste, koriste na odgovoran način. Time smo im stavili do znanja da stavljamo njihov interes, tj. bezbednost građana, iznad interesa kompanije naušrtb sticanja profita,“ izjavio je Predrag Ćulibrk.

 

Na osnovu visokih kriterijuma i višefaznog ocenjivanja, komisija Komore je, pored ocene samog projekta, u obzir uzimala i celokupno poslovanje kompanije, sa posebnim osvrtom na doprinos zajednici u celini. Društvena odgovornost kompanije, ali i njen odnos prema zaposlenima, životnoj sredini i korisnicima, učinili su da se Telekom Srbija izdvoji od ostalih učesnica na konkursu.

 

„Zahvaljujemo se Privrednoj komori Srbije na poverenju koje nam je ukazala ovom nagradom čime smo utvrdili naše stavove da smo na pravom putu. U oštroj konkurenciji kakvu smo mi imali ovog puta, kao i iz pređašnjeg iskustva na ovom konkursu, drago mi je što mogu da primetim da smo uvek u timu dobrih igrača čiji se broj povećava iz godine u godinu, ali ti igrači igraju na istoj strani, za isti cilj, a to je da Srbija postane bolje mesto za život“, zaključio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk.

 

Telekom Srbija osvojio je nagradu u oštroj konkurenciji od 38 uspešnih kompanija. Privredna komora Srbije ovu prestižnu nagradu dodeljuje svake druge godine, počevši od 2007, a Telekom Srbija je već dva puta do sada bio laureat druge nagrade, i to 2010. godine za projekat „Digitalizacije manastira Hilandara“ i 2012. godine za on-line konkurs „Uradi nešto“.

Leave a Reply