Operateri

Telekom Srbija obustavio prodaju na 13 prodajnih distributerskih mesta zbog naplate provizije na prepaid dopune

Telekom Srbija obustavio je prodaju svojih usluga na 13 prodajnih mesta ovlašćenih distributera, koji su naplaćivali proviziju korisnicima prilikom kupovine elektronskih dopuna.

Redovnom kontrolom je utvrđeno da su na pojedinim prodajnim distributerskim mestima naplaćivani dodatni troškovi dopune prepaid računa korisnicima Telekoma Srbija, odnosno mt:s-a, zbog čega je prodaja obustavljena na osam prodajnih distributerskih mesta u Užicu, dva prodajna distributerska mesta u Beogradu, dva u Požegi i na jednom prodajnom distributerskom mestu u Kosjeriću.

Podsećaju se  korisnici da se dodatna provizija na prepaid dopune ne plaća i istovremeno se  pozivaju da  svaki eventualni pokušaj naplate provizije ili druge nepravilnosti prilikom pružanja usluga Telekoma  prijave Kontakt centru na 064/789 ili na[email protected] .
Kao kompanija koja je zadovoljstvo korisnika pruženim uslugama postavila kao osnovno opredeljenje, Telekom Srbija od svih partnera u mreži distributera očekuje da se pridržavaju svojih ugovornih obaveza koje garantuju kvalitet pružanja usluga korisnicima.

Leave a Reply