Operateri

Telenor demantovao list “Dan”

Kompanija “Telenor” demantovala je u nedelju da je navodni listing telefonskih razgovora optuženog za šverc kokaina , Darka Šarića, objavljen u dnevnom listu “Dan”, listing te kompanije.

Iz Kompanije je saopšteno da listing objavljen u Danu “ni po formi, ni po sadržaju ne odgovara” ne odgovara onopm listingu po kojem Telenor dostavlja podatke na zahtev nadležnih organa.

Dnevni list Dan objavio je listing telefonskih razgovora koji povezuje crnogorskog premijera Igora Lukšića i šefa diplomatije Milana Roćena sa Darkom Šarićem , a za koji podgorički list tvrdi da ga je “Telenor” dostavio policiji radi istrage.

Crnogorski premijer Igor Lukšić i šef diplomatije Milan Roćen odbacili su u nedelju medijske navode o navodnim kontaktima sa Duškom Šarićem i okvalifikovali ih kao pokušaj diskreditacije uoči odluke Evropskog savjeta o crnogorskom zahtjevu za početak pristupnih pregovora.

Oni su na vanrednoj konferenciji za novinare zatražili hitnu istragu I ocenili da je podgoričkom dnevniku listing “podmetnut”, te da je “Dan” zloupotrebljen.

Uprava policije Crne Gore je takodje reagovala I saopštila da su listinzi prisluškivanih telefonskih razgovora koje povezuju premijera Igora Lukšića i šefa crnogorske diplomatije sa Darkom Šarićem, grubi falsifikat. (beta)

Leave a Reply