Operateri

Besplatno testiranje Samsunga I7500 Galaxy sa Android platformom na 6 meseci

Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android™ besplatno će testirati 50 prijavljenih koji su dali najpribližniji odgovor na pitanje postavljeno na Telenorovom test portalu http://test.telenor.rs.

Dodela telefona ogranizovana je u Telenorovom Intro centru na Novom Beogradu, gde su dobitnici bili u prilici da čuju sve o prednostima ove inovativne platforme, samog telefona i iskustvima jednog korisnika.

Petar Nogo iz Telenora urucio je telefone dobitnicimaPetar Nogo iz Telenora urucio je telefone dobitnicima
Goran Anicic preneo je svim dobitnicima svoje iskustvo u koriscenju telefona Samsung Galaxy

Goran Aničić preneo je svim dobitnicima svoje iskustvo u koriscenju telefona Samsung Galaxy

Samsung Galaxy će biti ustupljen dobitnicima na šest meseci, a najzanimljivija korisnička iskustva biće objavljena na test portalu. Za potrebe testiranja obezbeđene su i Telenor SIM kartice sa besplatnim protokom podataka i besplatnim minutima i porukama u okviru Telenor mreže.

Samsung I7500 Galaxy ima podršku za sve Google™ veb servise, kao što su Google Search™, Gmail™, Calendar i druge onlajn aplikacije, uz mogućnost brze i jednostavne sinhronizacije. Ovaj pametni telefon automatski se povezuje sa Gmail profilom i korisnik može da ažurira poštu, kalendar i druge aplikacije. Samsung I7500 Galaxy sa platformom Android poseduje i blutut, USB 2,0 i GPS prijemnik.

Više informacija pronađite na sajtu www.telenor.rs i narednom video zapisu:

3 thoughts on “Besplatno testiranje Samsunga I7500 Galaxy sa Android platformom na 6 meseci

 1. Djordje Arandjelovic

  Lepo, i ja sam ga dobio barem na papiru tj. nisam mogao da stignem na dodelu a jedan sam od dobitnika.

  Šta sa nama koji nismo mogli da dođemo na svečanu dodelu?

  Već 10 dana čekam da dobijem neko obaveštenje… >:(

 2. djuice

  Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete uručenju, telefon i kartica biće prosleđeni u Telenor prodavnicu koja je najbliža mestu stanovanja iz registracije.

 3. Djordje Arandjelovic

  To je ok sto je napisano u mejlu, ali kada? Po tom obavestenju sam mogao da odem po njega jos 23. oktobra, a urucenja su 29. oktobra?!?!?

Leave a Reply