Operateri

Telenor karavan u Čačku

Telenor Smart karavan, nakon letnje pauze, nastavio je svoje putovanje posetom Čačku, u kojem je Telenor tim organizovao Tweet Up pod nazivom #KaravanUp i popularni Lov na smart telefon. Svi zainteresovani imali su priliku da se druže sa Telenor timom u kafiću Dolce Vita i postave pitanja u vezi sa uslugama.

telenor-smart-karavan

“Korisnik sam Telenor mreže već dve godine. Jako sam zadovoljan njihovom ponudom, naročito promocijama i redovno koristim promociju Dodaj više. Pokrivenost u Čačku je odlična, u centru grada i van njega i to mi omogućava da budem stalno u kontaktu.” Sretenović smatra da je interakcija sa korisnicima po Srbiji je odlična ideja. “Dobio sam poruku da se dešava Smart karavan u Čačku i odlučio da dođem. Baš mi je drago da je moj grad odabran kao prvi koji je Karavan posetio posle letne pauze”. Simon Sretenović, Telenorov korisnik i učenik prehrambeno-ugostiteljske škole u Čačku.

Karavan je ugostio i lokalnog DJ – DJ Šomi Kućna muzika, koji je puštao muziku sa svog Deezer naloga.

Telenor tim je posetio one koji su prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom, a u isto vreme održana je i nagradna igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Čačka su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Stefan Karapović. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Leave a Reply