Operateri

Telenor mobilni telefon za pobednika konkursa za maskotu Olimpijskog tima

Na konkursu pristiglo 60 rešenja iz zemlje i inostranstva, za autora najboljeg rešenja pripremljeni vredni pokloni Olimpijskog komiteta Srbije i Telenora. Maskota Olimpijskog tima Srbije biće promovisana u januaru 2011. godine. Tada će biti poznat pobednik konkursa za najbolje idejno rešenje maskote, sa kojom će se Olimpijski tim Srbije prvi put pojaviti na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Na adresu Olimpijskog komiteta Srbije u proteklih mesec i po dana stiglo je 60 predloga za maskotu.

Ima interesantnih ideja i predstoji nam veliki posao da ih sve pažljivo pregledamo. Utisak na prvi pogled ovde može da prevari, a mi želimo da budemo sigurni da smo doneli pravu odluku. Pobednika ćemo proglasiti na početku 2011, predolimpijske godine, a njega očekuje nagrada od 1000 evra i od Telenora mobilni telefon, pripejd paket i Internet modem sa 30 gigabajta saobraćaja“, rekao je Dejan Kozlina, marketing menadžer Olimpijskog komiteta Srbije.

Olimpijski tim Srbije će u Londonu, na Olimpijskim igrama 2012, proslaviti 100 godina od prvog učešća na ovom takmičenju i prvi put će u svom timu imati i maskotu.

Leave a Reply