Operateri

Telenor nagrađuje najbolji predlog maskote Olimpijskog tima Srbije

Konkurs za maskotu Olimpijskog tima produžen je za mesec dana i trajaće do 11. marta

Radovi koji su do sada stigli na adresu Olimpijskog komiteta Srbije nisu ispunili veoma stroge kriterijume koje iziskuje prvo pojavljivanje maskote Olimpijskog tima na najvećem planetarnom takmičenju u Londonu 2012, zbog čega je konkurs obnovljen.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, na visokom likovnom i estetskom nivou, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma. Isti autor ima pravo da konkuriše sa neograničenim brojem radova.

Autora pobedničkog rešenja, Olimpijski komitet Srbije i kompanija Telenor, generalni sponzor OKS nagradiće sa 3000 evra, mobilnim telefonom, pripejd paketom i Internet modemom sa 30 gigabajta saobraćaja.

Maskota Olimpijskog tima, koji će prvi put biti član olimpijskog tima Srbije na Igrama u Londonu, biće promovisana početkom aprila 2011.

Idejna rešenja šalju se na adresu Olimpijskog komiteta Srbije – Generala Vasića 5, 11000 Beograd. Više informacija o uslovima konkursa i upustvima za izradu rada nalaze se na sajtu Olimpijskog komiteta Srbije: www.oks.org.rs

Leave a Reply