Operateri

Telenor nastavlja sa ulaganjima u infrastrukturu mreže širom Srbije

Kompanija Telenor pustila je u rad osam novih baznih stanica u Beogradu.

Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala na Petlovom brdu, u Bloku 11, u Hotelu Crowne Plaza, naselju Vinča, na Senjaku, Čukarici, Pionirskom gradu i u okolini Sajma. Komunikacija korisnika na ovim mestima će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva.

telenor

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

telenor

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/

Leave a Reply