telenor-proslava
Operateri

Telenor obeležio 7 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Kompanija Telenor obeležila je večeras sedmu godinu poslovanja u Srbiji, a proslavi su prisustvovali predstavnici državnih institucija, privrednog sektora, kao i veliki broj poznatih ličnosti.

Na tržištu Srbije, Telenor posluje od 2006. godine. Najveći je pojedinačni strani investitor sa početnom investicijom od 1,53 milijardi evra.

telenor-proslava

Nakon sedam godina uspešnog rada, kompanija Telenor u Srbiji ima 1.150 zaposlenih, 120 prodavnica u 85 gradova i 3.25 miliona korisnika.

Uve Fredhajm generalni direktor Telenora drzi govor Telenor proslavio 7 godina poslovanja u Srbiji

U  septembru 2013. obeležava se dve godine od završetka obnove ipredstavljanja Pametne mreže. Telenor Pametna mreža jedna je od najsavremenijih u Evropi, i korisnicima omogućava internet od 42 megabita u sekundi. Telenor je i prvi operator koji je na tržište Srbije uveo Deezer, najpopularniji internacionalni muzički servis, koji raspolaže bazom od 25 miliona pesama i 30 hiljada radio stanica, i koga je moguće koristiti na pametnom telefonu, tabletu i kompjuteru.

Poslovanje Telenora  u Srbiji karakteriše neprekidno ulaganje u razvoj usluga, kao i kontinuirana briga o korisnicima. Kompanija ulaže i u lokalnu zajednicu pružajući podršku ugroženim društvenim grupama, sportu, kulturi i obrazovanju, a u saradnji sa Unicefom zabeleženi su značajni rezultate u projektima kao što su „Škola bez nasilja” i „Zaustavimo digitalno nasilje”. Uvođenjem besplatnog interneta u javne parkove širom Srbije, Telenor doprinosi razvoju informatičke pismenosti građana naše zemlje.

Leave a Reply