telenor-play1
Operateri

Telenor Play žurka na točkovima danas u Kragujevcu

Telenor poziva zainteresovane da prisustvuju drugoj u nizu Telenor Play žurki na točkovima koja će se održati u Kragujevcu 20. aprila na platou Kod krsta.

Program počinje od 14.00 kada će svi posetioci imati mogućnost da se detaljnije upoznaju saTelenor play paketima i servisom Deezer muzika, ali i da učestvuju u kvizu Muzički izazov. Nakon dodele nagrada učesnicima u kvizu Muzički izazov, koja se će se održati u 20.45, kao specijalni gost u 21 čas nastupiće Jelena Tomašević. Za voditelja celodnevnog programa Kragujevčani su izabrali Inspektora Blažu.

telenor-play1

Glavna nagrada kviza Muzički izazov su VIP karte za koncert Rijane u Kelnu. Nagrada uključuje i prevoz minibusom do Kelna, džeparac i obilazak grada. Svaki takmičar može učestvovati u kvizu samo tri puta u toku dana, a samo korisnici Telenor Play+ paketa mogu da osvoje glavnu nagradu. Takmičari će moći da rešavaju kviz na lap topovima i tabletima u periodu od 14 do 19 časova.

Prva Telenor Play žurka na točkovima održana je u Nišu i uskoro će posetiti i Beograd, Novi Sad i Suboticu, a stanovnici svakog od gradova moći će da kreiraju žurku po svom ukusu.

Leave a Reply