telenor
Operateri

Telenor: Počelo glasanje publike za najbolju fotografiju prirode „Plavo zeleni svet“

Svi ljubitelji fotografije i prirode imaju priliku da do 10. septembra glasaju za svog favorita za najbolju fotografiju prirode „Plavo zeleni svet“ na adresi www.konkurs.bgmap.rs. Osim fotografije koju odabere publika, još dve fotografije odabraće stručni žiri, a imena svih pobednika biće objavljena 11. septembra na zvaničnoj prezentaciji www.bgmap.rs.

Centar za unapređenje životne sredine organizovao je foto konkurs uz podršku Telenor fondacije i Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine, a cilj ovog projekta su promovisanje prirodnih bogatstava i buđenje svesti o značaju očuvanja plavo-zelenih površina u Beogradu i Srbiji.

telenor

Na foto konkurs pristiglo 1047 fotografija, a autori najboljih radova biće nagrađeni u sledećim kategorijama:

I nagrada – fotoaparat u vrednosti od 200 evra

II nagrada – „pametni“ mobilni telefon u vrednosti od 150 evra

Nagrada publike – „pametni“ mobilni telefon u vrednosti od 150 evra

Najbolje fotografije zainteresovani će moći da vide na izložbi „Plavo zeleni svet“ u Knez Mihailovoj ulici od 16. do 29. septembra, a nakon toga izložba će biti preseljena u Ustanovu kulture Parobrod (30. septembar – 2. oktobar) gde će biti organizovana i svečana ceremonija dodele nagrada.

Izložbu organizuje Centar za unapređenje životne sredine uz podršku Telenor fondacije, Grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Zelene Srbije, UK Parobrod i udruženja KulturAkt.

Leave a Reply