Operateri

Telenor pomaže da stignete do Londona 2012

Čestitamo Nišlijama koji su prešli razdaljinu do Londona za tri dana!

U zajedničkoj akciji Olimpijskog komiteta Srbije i Telenora, osim u Nišu u još tri grada (Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici) će biti održano takmičenje u kom će sportisti, rekrativci i svi koji to žele moći da se oprobaju na spravama koji simuliraju takmičenje u veslanju, biciklizmu i trčanju. Potrebno je da pređu što veći broj kilometara na postavljenim spravama, a pređena kilometraža svakog učesnika sabira se u zajednički gradski rezultat.

Telenor će gradu koji bude imao najveću pređenu kilometražu obezbediti sredstva za unapređenje sportskih i rekreativnih kapaciteta. Takmičenje će, nakon Niša i Kragujevca (takmičenje je u toku), biti organizovano u Subotici i Novom Sadu, sa ciljem da se svim građanima približe Olimpijske igre, ali i promovišu olimpijske vrednosti, sportski duh i fer plej.

Cilj je da takmičari u sva četiri grada zajedno pređu 2000 kilometara i time simbolično savladaju okvirnu udaljenost od Srbije do Londona. Pogledajte kako su u Nišu sportisti i rekreativci vežbali za svoj grad.

Leave a Reply