Operateri

Telenor predstavio Izveštaj o održivom poslovanju

Od dolaska na srpsko tržište pre 5 godina, kompanija Telenor je kroz Telenor Fondaciju uložila značajna sredstva i napore u društveno odgovorno poslovanje, kroz projekte i donacije usmerene na poboljšanje položaja marginalizovanih društvenih grupa, bezbednost dece na internetu, ulaganje u umetnost i obrazovanje kao i očuvanje životne sredine i pomoć institucijama od javnog značaja. Rezultate ovakvog angažovanja kompanija je predstavila javnosti 19. aprila, kroz Izveštaj o održivom poslovanju.

Sagovornici:
Ćel-Morten Jonsen, generalni direktor, Telenor d.o.o.
Judita Rajhenberg, direktorka kancelarije Unicef-a u Srbiji
Vladimir Urošević, šef Odseka za suzbijanje elektronskog kriminala pri MUP

One thought on “Telenor predstavio Izveštaj o održivom poslovanju

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Povodom gornjeg izvestaja, generalni direktor “Telenora” Cel-Morten Jonsen nista ne rece javnosti o pruzanju javnih fiksnih telefonskih usluga ovog, drugog, licenciranog operata javne fiksne telefonske mreze u Srbiji, iako je od krajnjeg roka proslo vise od godinu dana.

    A na internet stranici “Telenora” u januaru 2010. napisano je sledece:
    http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Novosti/2010/Telenor-dobio-licencu-za-drugog-fiksnog-operatora-i-sansu-da-nastavi-ulaganje-u-srpske-telekomunikacije/?pn=5

    Sta se desilo u zadnje dve godine? Zasto “Telenor” nije iskoristio sansu da nastavi ulaganje u srpske (fiksne) telekomunikacije, pa makar i u okviru “odzivog razvoja”?

Leave a Reply