Operateri

TELENOR otvorio prodavnicu u TC “UŠĆE”

Pokloni i specijalne ponude dočekali korisnike

Telenor je danas otvorio novu prodavnicu u Tržnom centru „Ušće”. Otvorio ju je Marek Slacik, novi izvršni direktor marketinga i prodaje. „Nastojimo da budemo bliže korisnicima u svakom pogledu. Uvideli smo da je i ovde potrebna Telenor prodavnica, ali smo u isto vreme želeli da ponudimo i nešto posebno. U zanimljivom ambijentu korisnici osim mobilnih telefona, mogu da probaju Telenor Internet i informišu se o novim ponudama“, kaže Slacik.

Za sve nove korisnike koji se odluče da sklope postpejd ugovor, do 13. septembra obezbeđeni su zlatni brojevi i majice. Novi postpejd Internet korisnici dobijaju dvostruko više gigabajta i priliku da na računaru oprobaju Telenor Internet. Nove pripejd korisnike čeka po 500 besplatnih SMS poruka u Telenor mreži i disk Vlada Georgieva.

Ove pogodnosti dostupne su samo u Telenorovoj prodavnici u TC „Ušće” do 13. septembra.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 168 miliona korisnika, od čega 2,831 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply