Operateri

“Telenor” pustio u rad novu baznu stanicu u Subotici

Mobilni operater “Telenor” pustio je u rad novu baznu stanicu u Subotici koja će, kako je saopšteno iz ove kompanije, doprineti boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u severnom delu Subotice.

– Komunikacija korisnika na ovom mestu biće još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva – navedeno je u saopštenju.

Plan “Telenora” je da, pored investicija u mrežu od 20 mil EUR, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini više od 800 kilometara.

telenor

Sve prednosti “Telenor” mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na svojim naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop, dodaje se u saopštenju.

Projekat renoviranja mreže, kako se navodi, počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija “Telenora” od dolaska u Srbiju.

– Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže. Pametna mreža trenutno pokriva više od 80% stanovništa, a pokrivenost je u svakom trenutku moguće proveriti na zvaničnoj stranici “Telenora” – poručili su iz ove telekomunikacione kompanije.

Leave a Reply