telenor-play
Operateri

Telenor Smart karavan dolazi u Užice

Gradska kafana u Užicu biće 30. maja od 18 časova mesto okupljanja svih blogera, tviteraša i zainteresovanih građana povodom nastavka Telenor Smart karavana. U periodu od 16 do 18 časova biće organizovana igra „Lov na smart telefon“ gde će svi zainteresovani građani Užica imati priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro. Uslov je da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Druženje se nastavlja od 18 časova kada će biti organizovan Tweet up pod nazivom #KaravanUp kada će građani imati priliku da se druže sa Telenor timom i da iz prve ruke čuju nešto više o novim uslugama i uređajima, a Telenor tim će deliti i prigodne poklone.

Telenor Play

Telenor tim će i u Užicu posetiti one koji putem Telenorovih društvenih mreža prijave smetnje ili poteškoće sa signalom Telenorove Pametne mreže. Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresiwww.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt.

Svakog meseca do kraja godine, osim avgusta, najčešće poslednjeg četvrtka u mesecu Telenor Smart karavan će posetiti drugi grad. Sezona lova na smart uređaje je u punom jeku! Pridružite se. Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, šestog mobilnog operatora po veličini na svetu koji ima 148 miliona korisnika na 11 tržišta. Ova kompanija, sa do sada uloženih 1,63 milijarde evra, najveći je pojedinačni investitor u Srbiji. Sa 3,2 miliona korisnika, Telenor pomaže ljudima da budu povezani bez poteškoća i na predvidiv način. Telenor Srbija ima 120 prodavnica u 85 gradova i 1,150 zaposlenih.

Leave a Reply