Operateri

Telenor Smart Karavan u Pirotu

Telenorov Karavan nagradio najbržeg u igri Lov na Smart telefonom Telenor Smart Pro

Telenor Smart karavan nastavio je svoje putovanje posetom Pirotu, u kojem je Telenor tim organizovao Tweet Up pod nazivom #KaravanUp i popularni Lov na smart telefon. Svi zainteresovani imali su priliku da se bolje upoznaju sa MiFi ruterom i Deezer muzičkim servisom, kao i da se druže sa Telenor timom u kafiću Kengur i postave pitanja u vezi sa uslugama.

„Moj posao nekada zahteva da budem na terenu, tako da mi Telenor mreža omogućava da budem povezan i moj posao bude odrađen gde god da se nalazim. Od telefona napravim hotspot, povežem sa na računar i radim. Smart karavan je odlična akcija jer ohrabruje korisnike i nove i stare i smatram da bi sve kompanije trebalo da obiđu Srbiju i razgovaraju sa korisnicima“, izjavio je Nikola Veljković jedan od autora na sajtu f1-serbia.com .

Telenor-smart-karavan-Pirot

Telenor tim je posetio one koji su prijavili smetnje u mreži ili poteškoće sa signalom, a u isto vreme održana je i nagradna igra „Lov na smart telefon“. U ovoj igri svi zainteresovani građani Pirota su imali priliku da osvoje pametni telefon Telenor Smart Pro, a najbrži takmičar bio je Milan Ristić. Ostali učesnici dobili su prigodne poklone. Uslov je bio da takmičari poseduju nalog na Tviteru i pametni telefon koji ima mogućnost skeniranja QR kodova.

Kao i u prvoj fazi, i sada, svi zainteresovani imali su mogućnost da komuniciraju sa Telenor timom putem korporativnih naloga na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Sve informacije u vezi sa igrom, kao i fotografije, video materijale i izveštaje sa Smart karavana možete pratiti na Telenorovim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter kao i na web stranicama naših partnera PC Pressa i ITTV produkcije na adresi www.livetv.rs. Dnevnik Karavana biće dostupan na sajtu www.telenor.rs i u narednom broju magazina Kontakt.

Smart karavan će posetiti još jedan grad do kraja godine. Uključite se u lov na smart uređaje i iskoristite priliku da osvojite pametni telefon!

Leave a Reply